2018. szeptember 17., hétfő

Szexuális gyógyító meditáció (vezetett változat)





1. Lazítsd el a tested és figyeld a légzésed egy kis ideig.

2. Ahogy belélegzel, gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fényt belépni a fizikai testedbe és az összes energiatestedbe, majd lélegezd ki ezt a fehér Fényt a környezetedbe.

3. Most gondolatban jeleníts meg egy rózsaszín rózsabimbót a szívcsakrádban. Ahogy lélegzel, ez a rózsa elkezd kivirágozni. Végezd ezt néhány percig.

4. Most jeleníts meg gondolatban magad előtt egy vörös rózsát az intim területednél. Ahogy lélegzel, ez a rózsa elkezd kivirágozni. Végezd ezt néhány percig.

5. Ahogy belélegzel, a vörös rózsa szexuális energiája felemelkedik az energiacsatornáidban a szívcsakrádban lévő rózsaszín rózsához.

6. Ahogy kilélegzel, jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a rózsaszín rózsa szeretetteljes, gyógyító energiája leereszkedik az intim területednél lévő vörös rózsához, egy energiahurkot hozva létre. Ismételd ezt meg néhány percig.

Ha rendszeresen találkoztok és elvégzitek ezeket a meditációkat, a csoportod az Istennő energia erőteljes csatornájává fog válni és jelentősen fogja segíteni a planetáris Fényhálózat kiépítését.

Az Istennő Fényt akar és Fény lesz!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése